• Laura Verhulst is Dé Gentse Student-ondernemer 2016 29 april
  Laura Verhulst is met haar onderneming Madam Bakster verkozen tot Dé Gentse Student-Ondernemer 2016. Laura, studente aan de UGent (Master Taal- en Letterkunde), creëert desserts waar u zonder schuldgevoel van kan eten, ze bevatten namelijk geen geraffineerde suikers, dierlijke producten of artificiële smaak- en bewaarmiddelen. Naast haar titel ontvangt ze ook een geldprijs van 500 euro.
  Delen op facebook twitter
 • Nieuwe editie Vrij Ondernemen 28 april
  Ze duiken steeds vaker op in het straatbeeld: ecologische winkels en vegetarische restaurants. In deze nieuwe editie van Vrij Ondernemen spreken we met drie jonge ondernemers die voorbij gaan aan de hype. Ze zijn meer dan louter vegetarisch of hip: ze willen ecologisch zijn op elke mogelijke manier.
  Delen op facebook twitter
 • Veel interesse voor duurzaam autosalon in Menen 22 april
  Bijna 200 enthousiaste autoliefhebbers vonden op 21 april de weg naar de Veemarkt in Rekkem (Menen) om testritten te maken met duurzame wagens. Verschillende constructeurs brachten een indrukwekkende vloot op de baan. Naast ritjes maken konden de aanwezigen ook aansluiten bij boeiende infosessies van Eandis en DATS 24. De organisatie was in handen van LVZ Menen met dank aan Eandis en de Lavaert Group.
  Delen op facebook twitter
 • Ondernemersavond met Hans Bourlon (Studio 100) 1 april
  JongVLD Halle-Vilvoorde ontvangt op 10 mei Hans Bourlon in Ternat. In het kader van 20 jaar Studio 100 worden 20 vragen gesteld aan Hans Bourlon. Verder is er op deze ondernemersavond ook een uiteenzetting over crowdfunding en de nieuwe maatregelen van de overheid om ondernemen te stimuleren.
  Delen op facebook twitter
 • Netwerkavond: internet marketing en sociale media 1 april
  Wat is de rol van sociale media? Hoe maakt uw bedrijf de overstap van vrijblijvende communicatie naar het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen? Op 8 april heeft LVZ Hamme-Waasmunster Clo Willaerts te gast als specialist inzake internet marketing en sociale media. Tijdens de netwerkavond toont Clo Willaerts aan hoe de traditionele communicatie- en businessmodellen op hun kop werden gezet en wat de mogelijkheden zijn.
  Delen op facebook twitter
 photo BIZIDEE_Adv_350webbannerkopie_zps39ebe51a.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefLid in de kijker

Bart Malfliet, Sarah en Pieter Jansegers en Gilles Berckmoes, perswinkel Pistash en broodjeszaak Brioche in Hamme

” We zijn er klaar voor, we hebben niets aan het toeval overgelaten “Lid in de kijker in ons magazine van april-mei 2008

uw mening telt

lege poll

LVZ-Vorming v.z.w. adviseert zijn lokale afdelingen en medewerkers met vormingsactiviteiten en vormingstips. Verneem er meer over.

Vormingskalender

Tips & Tricks

 • Kom alles te weten over de nieuwe berekening van de sociale bijdragen lees verder

  In 2015 treedt een nieuwe berekeningswijze van de sociale bijdragen voor zelfstandigen in werking. De historische hervorming komt dus dichterbij. Om onze zelfstandigen tijdig op de hoogte te brengen van de wijzigingen en mogelijkheden, organiseert LVZ-Vorming dit najaar verschillende infosessies. Kom op woensdag 8 oktober in Menen luisteren naar Tom Lacres, adjunct-directeur bij Attentia Sociaal Verzekeringsfonds. Na zijn boeiende uiteenzetting kan u genieten van een wijndegustatie.

  Kan u er niet bij zijn? Op woensdag 5 november gaat een tweede sessie door in Hasselt.

 • Wees welkom op onze activiteiten! lees verder

  De komende weken kan u deelnemen aan twee activiteiten van plaatselijke LVZ-afdelingen. LVZ-Waarschoot organiseert een workshop rond het efficiënt behandelen van klachten op dinsdag 16 september. LVZ-Menen herhaalt zijn succesvolle recept met de modeshow New Fashion on the Catwalk op donderdag 18 en vrijdag 19 september. Reserveer tijdig uw plaatsje. Tot dan!

 • LVZ-Vormingsbrief: Hoe vals geld herkennen? lees verder

  In het LVZ-magazine Vrij Ondernemen vindt u een dossier rond vals geld. Dankzij enkele LVZ-afdelingen kan u deelnemen aan infosessies in samenwerking met de Nationale Bank over vals geld. In deze vormingsnieuwsbrief tonen we u hoe u zelf aan de slag kan. Hoe detecteer je valse eurobiljetten? Waarop moet je letten om een vervalsing te herkennen?

 

Onze partners in vrij ondernemen